3ο Πανελλήνιο Αναζωπυρωτικό Συνέδριο Μουσικών Ομάδων Λατρείας

logoΕίναι το 3ο Πανελλήνιο Αναζωπυρωτικό Συνέδριο Μουσικών Ομάδων Λατρείας (Μ.Ο.Λ) και το πρώτο με τη μορφή κλασικού συνεδρίου. Γι’ αυτό το λόγο, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε δύο έμπειρους οδηγούς λατρείας και δοκιμασμένους δασκάλους, που διακονούν σε όλο τον κόσμο, τους αδελφούς μας από την Αγγλία James Lewis και Andrew Kisumba.
Στο φετινό συνέδριο θα έχουμε την ευκαιρία και τη δυνατότητα να υψώσουμε το Όνομα του Κυρίου στην πατρίδα μας μέσα από τις κοινές υμνωδίες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου με αποκορύφωμα τη Βραδιά Δοξολογίας που θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου, όπως και με τη σφυρηλάτηση και διακήρυξη της ενότητας του σώματος του Ιησού Χριστού στην Ελλάδα. Καθώς θα συναντηθούμε όλοι μαζί, θα ακούσουμε τις διδασκαλίες και τις αλήθειες, και μέσα από τις συνεργασίες και τις δυνατότητες που θα προκύψουν, το αποτέλεσμα θα είναι η αναζωπύρωση των διακονιών μας, για τη δόξα του Θεού μας στην Ελλάδα.
Εκτός από τα σεμινάρια, θα γίνουν και τρία εργαστήρια, που θα εστιάσουν σε πρακτικά θέματα.
Το συνέδριο είναι ανοικτό σε κάθε ενδιαφερόμενο.
Προσευχόμαστε ο Θεός να πάρει τα οποιαδήποτε εμπόδια και να ανοίξει το δρόμο, ώστε να ξανασυναντηθούμε.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά. Στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας θα βρείτε την ατομική και ομαδική δήλωση όπου μπορείτε να συμπληρώσετε. Για να επικοινωνήσετε μαζί μας μπορείτε να μας γράψετε ηλεκτρονικά.
Το πρόγραμμα του συνεδρίου 

conf_bro_a

Image 1 of 2

Το κτίριο της Μεταμόρφωσης

View Larger Map