2016 Μεγάλη Βραδιά Δοξολογίας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΤο Σάββατο 26 Νοεμβρίου, 7.30 μ.μ. ορίζουμε ως το νέο μας ραντεβού συνάντησης για τη Μεγάλη Βραδιά Δοξολογίας 2016.

Ο χώρος άλλαξε και θα γίνει ΘΕΑΤΡΟ PRINCIPAL, ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΥΛΟΣ, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, Ανδρέου Γεωργίου 56. Προσδοκούμε και προσευχόμαστε πάλι να “στεγάσει” τη δόξα του Θεού.

   Σκοπός είναι να υψωθεί το άγιο Όνομα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού στην πόλη και στην πατρίδα μας από ενωμένες καρδιές που ενδιαφέρονται γι’ Αυτόν και Τον αγαπούν.

   Πολλοί χριστιανοί καλλιτέχνες, τεχνικοί και βοηθοί συμβάλλουν με κόπο από διαφορετικές θέσεις σε εθελοντική πάντα βάση για να υλοποιηθεί η Βραδιά που είναι αφιερωμένη στον Θεό. Έτσι η Μ.Β.Δ. είναι ένας πραγματικός καρπός συνεργασίας και αγάπης.

   Τις τρεις Μουσικές Ομάδες που θα “οδηγήσουν” τη Βραδιά Δοξολογίας τις πλαισιώνει πολυμελής χορωδία.

   «Θα Σε δοξολογήσω μες σε μεγάλη σύναξη» Ψαλμοί 35:18

   Προσκάλεσε και φίλους σου. Σε περιμένουμε.

   Χορηγός επικοινωνίας www.godradio.gr

   Πληροφορίες στο 6999916414 & στο 6947542445.

Μπορείς να μας ακολουθήσεις και στο Facebook κάνωντας Like στην σελίδα του Iworship.gr. Επιπλέον για νέα της συγκεκριμένης βραδιάς απάντησε εδώ Θα πάω.

ΘΕΑΤΡΟ PRINCIPAL, ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΥΛΟΣ, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, Ανδρέου Γεωργίου 56 (26 ης Οκτωβρίου, Σφαγεία, στο ύψος του Jumpo, πίσω και αριστερά του πολυχώρου ΒΙΛΚΑ – Στάση ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ, λεωφορεία 31 & 40).

ΑΦΙΣΑ