Κυκλοφόρησε νέο CD – Εσύ με Δέχτηκες

Εσύ με δέχτηκεςΜε μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι το νέο cd της «Μεταμόρφωσης» με τίτλο «Εσύ Με Δέχτηκες» έχει κυκλοφορήσει.

Μετά από προσπάθειες πολλών μηνών ολοκληρώθηκε άλλο ένα cd με 13 νέα χριστιανικά τραγούδια, που έγραψαν μέλη της Ομάδας. Ευχαριστούμε τον Θεό για την έμπνευση και την δύναμη που μας έδωσε.

Ελπίζουμε αυτή η «δουλειά» να ανταποκριθεί στους βασικούς στόχους που έχουμε βάλει, και αυτοί είναι, ο Θεός να τη χρησιμοποιήσει έτσι ώστε να δοξαστεί Αυτός, να ενθαρρυνθούν καρδιές, και να επιστρέψουν ψυχές στον Σωτήρα και Δημιουργό τους.

Ξεκίνησε η ηλεκτρονική διάθεση σε όλα τα γνωστά μαγαζιά. Ακούστε και στο κανάλι μας στο YouTube τρεις ύμνους από το CD.

Απόκτησε το στο Google Play

Απόκτησε το στο iTunes

Απόκτησε το στο Spotify

Amazon Music

Απόκτησε το στο Microsoft Store

Για παραγγελίες CD συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

    Λίγα λόγια για εμάς

    Η «Μεταμόρφωση» ή (πλήρες) η Μουσική Ομάδα της Ορθόδοξης Χριστιανικής Αποστολικής Αδελφότητας «Η Μεταμόρφωση» αποτελείται από χορωδία και ορχήστρα. Είναι μια Ομάδα από Oρθόδοξους μουσικούς, που πήρε απόφαση να ακολουθήσει συνειδητά τον δρόμο του Θεού. Γράφει και τραγουδά χριστιανικά τραγούδια με σύγχρονη κυρίως μουσική. Στόχος της είναι να “οδηγεί” με ζωντανή μουσική και ύμνους τις καρδιές σε εξύψωση και σε τιμή του Δημιουργού και Σωτήρα μας Θεού μέσα στα πλαίσια της Ο.Χ.Α.Α. «Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ», αλλά και όπου αλλού την καλέσουν.

    Ο οραματισμός της συγκεκριμένης Μουσικής Ομάδας είναι, με την υπηρεσία της, ο Κύριος Ιησούς Χριστός να δοξάζεται, να ευαρεστείται και με το Πνεύμα Του να γεμίζει τις καρδιές και να προσφέρει στο λαό Του σύμφωνα με τις ανάγκες του, κατά το θέλημά Του. Επίσης η ύψωση του Θεού με ύμνους και δοξολογία να εξαπλώνεται και έξω από τους τοίχους της Αδελφότητας, είτε σε πιστούς είτε σε μη πιστούς, και να υπάρχει ενότητα και συνεργασία στη δοξολογία-λατρεία με όλο το Σώμα του Χριστού στην Ελλάδα. Και η προσευχή μας είναι τα παραπάνω να συμβάλουν ώστε να «μαλακώσει» η ελληνική πνευματική γη, και γρήγορα να δούμε ολοένα και περισσότερα πλήθη ανθρώπων να εξυμνούν το όνομα του Κυρίου.

    Οι πιο πρόσφατες δισκογραφικές δουλειές της Μουσικής Ομάδας της Ο.Χ.Α.Α.«Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ», τις οποίες μπορείτε να βρείτε και σε CD, είναι οι παρακάτω:

    • Εσύ με δέχτηκες
    • Σαν τον αετό
    • Στο θέλημά Σου
    • Θα σταθώ, Κύριε
    • Μεταμόρφωσέ με, Κύριε

    Παλιότερες δισκογραφικές δουλειές είναι:

    • Εν πνεύματι
    • Αναζωπύρωση
    • Στον ίσκιο των φτερών Σου
    • Η Ελλάδα θα σωθεί
    • Νίκες

    Συγχορδίες

    Μπορείτε να κατεβάσετε τις συγχορδίες όλων των τραγουδιών από εδώ.

    Φωτογραφίες