Απολογισμός 3ου Συνεδρίου

SinedrioMOL2011Το 3ο Αναζωπυρωτικό Συνέδριο Μουσικών Ομάδων Λατρείας (Μ.Ο.Λ), που έγινε 12 & 13/11/11 στην Ο.Χ.Α.Α «Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ», ολοκληρώθηκε. Ο “καρπός” και τα συναισθήματα που μας έμειναν είναι είναι πολύ καλά, επικοδομητικά και αναζωπυρωτικά:
Ήταν η χαρά τού να βρίσκεσαι και να επικοινωνείς άμεσα με αδελφούς με το ίδιο χάρισμα απ’ όλη την Ελλάδα Ήταν οι εξειδικευμένες και ισορροπημένες διδασκαλίες από το Λόγο του Θεού και τα πολύ πρακτικά εργαστήρια από τους έμπειρους καλεσμένους μας JamesLewis και AndrewKisumba. Ήταν οι επίκαιρες ενημερώσεις σε μουσικά θέματα. Ήταν η ύψωση του Ονόματος του Χριστού στις υμνωδίες με “οδηγούς” διαφορετικές Μ.Ο.Λ. Ήταν η αθρόα συμμετοχή των αδελφών – για μία φορά ακόμη – στη Βραδιά Δοξολογίας το Σάββατο με σκοπό την κοινή δοξολογία του Θεού. Ήταν και πολλά άλλα, μικρά και μεγάλα, που δεν μπορείς ίσως να τα εκφράσεις αλλά μπορείς να τα αισθανθείς.
Ευχαριστούμε όλους τους αδελφούς που βοήθησαν στο να υλοποιηθεί το συνέδριο κρατώντας ένα υψηλό επίπεδο και υποσχόμαστε να μείνουμε σταθεροί σ’ αυτόν το δρόμο που άνοιξε ο Κύριος στην πατρίδα μας.

Τις ομιλίες και φωτογραφίες του συνεδρίου μπορείτε να τα κατεβάσετε. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Φωτογραφίες από το συνέδριο

Φωτογραφίες από την Βραδιά Δοξολογίας