Απολογισμός Βραδιάς Δοξολογίας 24 Νοεμβρίου 2012

Βραδιά ΑΠΘΆλλη μια Βραδιά Δοξολογίας ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Την επιτυχία της την κρίνουμε από την επίτευξη των αρχικών στόχων: Να δοξαστεί και να υψωθεί το άγιο και μοναδικό όνομα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και να σφυρηλατηθεί το ενωτικό πνεύμα μεταξύ των πιστών. Αυτή τη φορά υπήρχε και ο στόχος να ακούσουν το μήνυμα του Ευαγγελίου άνθρωποι που δεν έχουν γνωρίσει προσωπικά τον Θεό.
Έτσι λοιπόν ζήσαμε την εμπειρία της μαζικής προσέλευσης περίπου 800 ατόμων στο συμβολικό πολιτιστικό χώρο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο κέντρο της πόλης. Ζήσαμε την κοινή δοξολογία με μελωδίες γνωστών κυρίως ύμνων, με τη βοήθεια μεγάλης μουσικής ομάδας και πολυμελούς χορωδίας. Ζήσαμε την αίσθηση της παρουσίας του Θεού, όπως προέκυψε και από τις δικές σας εμπειρίες, που τις μοιραστήκατε μαζί μας. Ζήσαμε τη διάδοση του Ευαγγελίου με διάφορους τρόπους: κήρυγμα, βίντεο, ύμνους, αλλά και με προσωπική συζήτηση. Νιώσαμε την αίσθηση ότι όλη η Βραδιά ήταν ταυτόχρονα και ένα «σάλπισμα» για να πέσουν οχυρά του Εχθρού στην πόλη και στην πατρίδα μας.
Η συγκεκριμένη Βραδιά Δοξολογίας είχε ορισμένες καινοτομίες: Ήταν η πρώτη φορά που έγινε σε χώρο άσχετο με τόπο συνάθροισης. Η υμνωδία ξεκίνησε με βίντεο εισαγωγής. Κατά την διάρκεια της δοξολογίας έπαιξαν 4 βίντεο ευαγγελιστικού περιεχομένου. Οι τραγουδιστές δεν είχαν αναλόγια μπροστά τους. Ήταν η δεύτερη φορά που έπαιξαν «καμπάνες», πολύ όμορφα δεμένες με τη χορωδία και με τα μουσικά όργανα.
Ευχαριστούμε τον Θεό για την ευκαιρία που είχαμε να βιώσουμε αυτή την εμπειρία. Επίσης, ευχαριστούμε τον Θεό για όσους συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση και για όσους συμμετείχαν. Κάποιοι ήρθαν και από μακρινές πόλεις.
Συνεχίζουμε σταθερά πάνω στο δρόμο που άνοιξε ο Κύριος για την πόλη και την πατρίδα μας, πάντα με τη χάρη Του και τη συμπαράστασή σας.

Μπορείτε επίσης να κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook.

Φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη Βραδιά Δοξολογίας